Το Όλυμπος Στούντιος διαθέτει 4 επιπλωμένα στούντιος και 1 επιπλωμένο διαμέρισμα. Τα στούντιος και το διαμέρισμα μας είναι πρόσφατα οικοδομημένα, άνετα με μεγάλες βεράντες, και προσφέρουν εκπληκτική θέα.

Διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και με σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέρουν άνετες και αξέχαστες διακοπές. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στέγασης επιπλέον ατόμων, ή η παροχή άλλων υπηρεσιών, στην προσπάθεια μας για μία άνετη διαμονή.
 
 
 
  Όλα τα στούντιος και διαμερίσματα μας, έχουν πανοραμική θέα προς την θάλασσα, οι φιλοξενούμενοι μας έχουν το πλεονέκτημα να απολαμβάνουν τα μαγικά ηλιοβασιλέματα και την ανατολή του ήλιου από τα μπαλκόνια τους.

Τα στούντιος μας μπορούν να στεγάσουν άνετα ένα ζευγάρι με ένα παιδί, και το διαμέρισμα μας μπορεί να στεγάσει εύκολα ένα ζευγάρι με μέχρι και τρία παιδιά. Τα Όλυμπος Στούντιος παρέχουν στους πελάτες τους ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των δικών τους ή των ενοικιασμένων, αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων.

Το φιλικό προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο, και πρόθυμο να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε σας ανάγκη. Δείτε το φωτογραφικό μας άλμπουμ,
και ανακαλύψτε περισσότερα για τα στούντιος
και διαμερίσματα μας.

Τα στούντιος και το διαμέρισμα μας διαθέτουν τα παρακάτω:

• Μονά και διπλά κρεβάτια
• Ιδιωτικό μπάνιο
• Κλιματισμό (χωρίς έξτρα χρέωση)
• Πολυκουζινάκι
• Ψυγείο
• Τηλεόραση (εφόσον ζητηθεί)
• Κρεβατάκι μωρού (εφόσον ζητηθεί)
*Το διαμέρισμα μας διαθέτει 2 προσωπικά μπάνια.

Επιπλέον εξοπλισμός και υπηρεσίες, παρέχονται κατά την διαμονή σας, εφόσον ζητηθούν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, πρόσθετος εξοπλισμός και υπηρεσίες, ίσως να αυξήσει τις τιμές των στούντιος και διαμερισμάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα δωμάτια μας και τις τιμές τους, χρησιμοποιήστε την σελίδα επικοινωνίας μας, και στείλτε μας τις ερωτήσεις σας.
 
 
  
Το ξενοδοχείο μας Το ξενοδοχείο μας Περιγραφή δωματίων Κρατήσεις Επικοινωνία Φωτογραφίες Βιβλίο φιλοξενουμένων Site in english